Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2013 » Лютий » 18 » Алона Тал про свою подвійну роль
21:53
Алона Тал про свою подвійну роль
Актриса відома нам по серіалу «Надприродне» зіграє відразу двох персонажів у новому драматичному шоу на каналі CW, прем'єра якого відбудеться 19 лютого. Опис цього серіалу як "show-within-a-show" (шоу в шоу) хоча і заінтригувало нас, але все-таки вимагає деяких пояснень.На щастя Алона, у відео-інтерв'ю для The Hollywood Reporter, розповіла про нову загадкову драму каналу CW. «Культ це серіал про успішне шоу під назвою Культ»-говорить Тал.

У цьому шоу детектив поліції Лос-Анджелеса по імені Келлі Коллінз (Алона Тал) намагається перемогти героя Культу на ім'я Біллі Грімм (Роберт Неппер). Келлі теж раніше була учасником шоу. Так само є і реальна сюжетна лінія: «Герой Джефф (Метт Девіс) - репортер, який дізнається, що події, які відбуваються в шоу, починають відбуватися і в реальному житті.» - Розповідає Алона.

Алона грає відразу двох героїв: Келлі Коллінз, яка є колишнім учасником Культу, і Марті Джерітсен - актрису яка грає Келлі.

Тал описує Марті як актрису і майстри своєї справи: «Вона має справу з наслідками дуже успішної шоу, божевільними фанатами і можливо чимось більшим.» Вона додає, що спосіб життя який веде Марті дуже схожий на її власний. Алона говорить, що "перемикати себе" з одного персонажа на іншого було не важко, тому що вони сильно відрізняються один від одного.

«Я думаю проблема не стільки в" переключенні "з одного персонажа на іншого, скільки в підвищеній реалістичності того, що відбувається, тому що через це акторам складно відрізняти реальність від шоу.»
Переглядів: 332 | Додав: Elnino | Теги: Алона Тал про свою подвійну роль, Культ, алона таЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту


Форма входу


Пошук


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Конструктор сайтів - uCoz
td style=